снимка ПетелВчера около 10:00 ч. на ул. Ц. Дюстабанов“ във

...
снимка ПетелВчера около 10:00 ч. на ул. Ц. Дюстабанов“ във
Коментари Харесай

Млад шофьор помете двама младежи на улица във Варна


фотография " Петел "

Вчера към 10:00 ч. на ул. „ Ц. Дюстабанов “ във Варна, 18-годишен лидер на Опел Корса губи надзор над автомобила и блъска движещи се по пътното платно двама пешеходци – младежи на 18 и 19 години.

При обзор в болница е открито, че 19-годишния пешеходец е с комоцио и травми на глава и кръст, а 18-годишния пешеходец е с комоцио и травма на коляно, настанени са в болница, няма заплаха за живота им.

От ОД Министерство на вътрешните работи – Варна оповестиха и за различен пътен случай от през вчерашния ден, този път в с. Синдел. 26-годишен лидер на „ Хюндай Санта Фе “ се блъска в махленски бетонен дирек на улица в селото. Водачът, със личен превоз е превозен до болница, след обзор са открити разкъсно-контузна рана на глава и травма на глава и коляно, оказана му е здравна помощ, а той отхвърля настаняване в болничното заведение. При обслужването на ПТП-то е открито, че автомобила е с прекъсната регистрация. По случая се води кореспонденция.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР