Снимка: Петел, архивПосегателство над 39-годишен бизнесмен от ромски произход е

...
Снимка: Петел, архивПосегателство над 39-годишен бизнесмен от ромски произход е
Коментари Харесай

39-годишен бизнесмен от Стара Загора бе залят с киселина. Има обгаряния по главата и врата

Снимка: Петел, списък

Посегателство над 39-годишен предприемач от ромски генезис е било осъществено в Стара Загора, оповестява " Монитор ". Той е бил залят с киселина, от която са обгорели главата и врата му. Инцидентът е станал, до момента в който мъжът слизал от купето на персоналния си автомобил, наоколо до хотел на улица „ Петър Парчевич “.

Сигналът за случилото се е бил подаден към 18:30 часа на 19 януари от Центъра за незабавна здравна помощ, където потърпевшият е потърсил подпомагане. В резултат на обливането с киселината са обгорели част от облеклата и едната ръка при инстиктивния опит на жертвата да се защищити. Пострадалият, за който няма данни да е престъпно проявен, е бил пренасочен към пловдивската клиника по изгаряния, съгласно прегледалите го в началото лекари положението му е относително устойчиво и няма директна заплаха за живота.

В Първо районно управление (на МВР) „ Полиция “ - Стара Загора е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по чл.129 от Наказателен кодекс за нанасяне на междинна телесна щета, съгласно която наказването при определяне на причинителя се санкционира със затвор до 6 години. От полицията прецизират, че се работи по няколко вероятни версии. Не била изключена и възможна неточност, защото мястото не е било осветено и причинителят може да се е припознал. По думите на криминалистите най-вероятно в тази ситуация ставало дума за заплашване, а не за опит за ликвидиране или грабеж, защото причинителят е захвърлил буркана с остатъка от киселина и е избягал. По принцип  жертви на сходен вид похищения са дами, не било изключено в този случай да става въпрос за дейности на ревностен брачен партньор или изоставена държанка.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР