снимка Orkas, уикипедияЗложелателите на Беларус - и в страната, и

...
снимка Orkas, уикипедияЗложелателите на Беларус - и в страната, и
Коментари Харесай

Лукашенко: Нашите зложелатели в страната и чужбина преминаха всички граници

снимка Orkas, уикипедия

Зложелателите на Беларус - и в страната, и в чужбина, минаха всички граници в опит да задушат страната ни. Това разяснява Александър Лукашенко, заяви Ройтерс, като се базира на осведомителна организация Белта.

В първите си мнения след насилственото кацане на пътнически аероплан на ирландската самолетна компания " Райънеър " в Минск, провокирало остра интернационална реакция, Лукашенко отбрани дейностите на някогашната руска република, оповестява Българска телеграфна агенция.

В отговор на рецензиите президентът осъди офанзивите против страната му, при които съгласно него са били преминати доста червени линии, показва Франс прес, базирайки се също на беларуската държавна информационна организация.  

" Нашите недоброжелатели в чужбина и в страната трансформираха методите си за офанзива против страната ни. Те прекрачиха доста червени линии, минаха границите на здравомислието и на човешкия морал ", съобщи Лукашенко в тирада пред пред парламентаристи и други висши представители на властта.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР