Снимка новини.бгСофийски градски съд постанови парична гаранция от 2000 лева

...
Снимка новини.бгСофийски градски съд постанови парична гаранция от 2000 лева
Коментари Харесай

Пуснаха на свобода задържаните за погрома в столично заведение

Снимка вести.бг

Софийски градски съд постанови парична гаранция от 2000 лв. за всеки от арестуваните за погрома в известно столично заведение на 12 август, съобщи кореспондент на Novini.bg. Сергей Димитров и Цветко Цветков излизат излизат на независимост, откакто са упрекнати за нахлуването в заведението, което подсети за мутренските времена в София и провокира изключителна конференция на управлението на Министерство на вътрешните работи в Министерски съвет.

Защитниците на двамата арестувани - юрист Ваня Траянова и юрист Любомир Таков, желаеха по-лека мярка, защото съгласно тях няма безапелационни доказателства, че точно двамата са причинители на действието, и двамата имат открити адреси, както и сами са се явили в Столична дирекция на вътрешните работи, откакто са разбрали, че ги търсят.

От прокуратурата обявиха, че би трябвало да бъде почетено решението на Софийския областен съд и арестуваните да останат в ареста, защото осъщественото действие е със сериозна социална заплаха и разпитите на очевидците демонстрират, че точно те са взели участие в действието.

След като изслуша страните, съдът одобри, че има обосновано съмнение за съучастничество. Имайки поради чистото им правосъдно минало, непрекъснатите им адреси и обстоятелството, че са се явили сами пред полицейските органи, мярката парична гаранция ще бъде задоволителна, с цел да се обезпечи правосъдният развой.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР