Снимка: Novini.bgПред институцията на държавния глава започнаха да се събират

...
Снимка: Novini.bgПред институцията на държавния глава започнаха да се събират
Коментари Харесай

Протест пред президентството заради избора на Гешев за главен прокурор

Снимка: Novini.bg

Пред институцията на президента започнаха да се събират протестиращи срещу избора на Иван Гешев за основен прокурор, заяви Novini.bg.

Протестиращите носят флагове и плакати с надписи: " Назначаването на Гешев убива правораздаването в България " и " Да изметем боклуците от власт ".

Недоволните от избора на нов основен прокурор се заканиха, че ще се съберат още веднъж на същото място в 18:00 ч. Полицейското наличие в региона е мощно засилено, само че за момента придвижването се реализира обикновено.

Припомняме ви, че нощес Иван Гешев бе определен с 20 гласа против 4 срещу за нов основен прокурор. Сега следва президентът Румен Радев би трябвало да подпише указа за неговото назначение, само че по закон дата за това няма.

От " Боец " упорстват за среща с представители на институцията. По-късно те ще внесат в писмен тип своите претенции, измежду които е президентът да не подписва документа за назначението на Иван Гешев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР