Снимка: novini.bgТрябва да изпратим в европейския парламент, представители на нашата

...
Снимка: novini.bgТрябва да изпратим в европейския парламент, представители на нашата
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова: Подложени сме на агресивни атаки от нашите опоненти, защото...

Снимка: novini.bg

" Трябва да изпратим в европейския парламент, представители на нашата страна които да пазят българските ползи, само че и да работят за една добра, европейска перспектива ", това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова по време на огромното предизборно събитие на ГЕРБ, на което участва и претендентът за ръководител на ЕК от ЕНП Манфред Вебер, написа novini.bg.

" За 10 години, единствено в София сме привлекли 3 млрд. лв. европейски средства. Това най-ясно се вижда от 350 000 души на ден, които употребяват метрото. Европейска комисия дава този план за образец. Заварихме 10км., а довършваме 32. Постигнахме това с помощта на нашите представители в Европейска комисия и ЕП. ", каза Фандъкова.

" Ние заставаме пред хората на фона на свършената работа. На нашия декор има и неточности и пропуски. Всеки, който работи може да го разбере. Това са всекидневни старания, от които не се става воин, просто си вършим работата, означи тя.

„ Подложени сме на нападателни офанзиви от нашите съперници, тъй като не могат да признаят, че е направено “, добави Фандъкова. Според нея с цел да ги има всички действителни резултати, е с помощта на обединяването и общата работа. „ Голяма група депутати от ГЕРБ и СДСозначава мощна отбрана на българските планове. Решения, които трансформират живота ни.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР