Снимка: Нова ТвВсе още няма резултат от издирването на 28-годишния

...
Снимка: Нова ТвВсе още няма резултат от издирването на 28-годишния
Коментари Харесай

Малко преди да потъне вдън земя, палаткаджията Иван споделил с баща си, че...

Снимка: Нова Тв

Все още няма резултат от издирването на 28-годишния Иван Йорданов, чиито следи се губят предходната неделя в гората край варненското село Любен Каравелово. Той е бил там със свои другари на техно празненство, на което са участвали към 150 души, написа Блиц.

При последното позвъняване до татко си Иван е споделил, че се усеща заплашен, само че не е обяснил за какво. Изпратил е единствено GPS координатите си. Днес служители на реда още веднъж обходиха региона към бившето военно отделение край село Любен Каравелово, откъдето Иван се обадил. Там има полуразрушени бункери, в които човек може да падне или да се укрие.

" Днес сътрудници от Военна полиция оказаха подпомагане да установим такива по прикрити уреди, които не се виждат всекидневно и вероятно дали може да се проникне в тях ", разяснява за Българска национална телевизия основен контрольор Пламен Годеманов, шеф на Сектор " Издирване " в ОД на МВР-Варна.

Сигнал за шумното празненство в региона на поделението е подаден на тел 112 още в събота. Кметът на селото персонално отива на инспекция.

" Навлязох в поделението. Насреща виждам две палатки, 7-8 автомобила, каравани с задгранични регистрации. Не бяха като естествени, облечени по подобен метод бради, изоставени, някакви неща по лицето, ушите ", сподели кметът на селото Иван Димитров.

От полицията обявиха, че са научили за събирането от медиите. " Мероприятието е нерегламентирано. Това са хора, които се провеждат, слушат музика на доста мощни честоти и търсят места, които не са публично притежание ", сподели Пламен Годеманов.

От полицията не изключват използването на алкохол и опиати на сходни събирания.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР