Снимка: Народно събраниеВетото на президента за международните договори за F-16 е

...
Снимка: Народно събраниеВетото на президента за международните договори за F-16 е
Коментари Харесай

Ген. Константин Попов: Ветото на президента е излишно и неразумно

Снимка: Народно заседание

" Ветото на президента за интернационалните контракти за F-16 е ненужно и безразсъдно ", сподели ръководителят на Комисията по защита и народен представител от ГЕРБ по време на дебатите по президентското несъгласие върху интернационалните контракти за F- 16, написа novini.bg.

" Когато стана въпрос за претекстовете, явно се потвърди, че те са безусловно несъстоятелни. Според мен това е един добър ход на президента и на неговата администрация да напишеш едни несъстоятелни претекстове, с цел да може да отиде диалогът всъщност. Поздравления за това. ", kaza още ген. Попов.

Той се обърна към опозицията и ги прикани да предложат рационалния вид, с цел да знаят, по какъв начин да гласоподават в този момент. " Ако не го предложите, гласувайте срещу това безусловно ненужно и безразсъдно несъгласие ", съобщи още Попов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 ДИВАКА (преди 5 секунди) Рейтинг: 6282 | Одобрение: 472 СКАПАНЯК..НО КОМЕНТ...  Изплезване :devil:  Изплезване Напиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР