Снимка на куче, което е опасно извън контрол“, което е

...
Снимка на куче, което е опасно извън контрол“, което е
Коментари Харесай

Първа снимка на „побъркано куче тип побойник“, застреляно от въоръжена полиция, след като рани трима

Снимка на куче, което е „ рисково отвън надзор “, което е разказано като куче вид хулиган, се появи след брутално офанзива.

Животното, за което се счита, че се споделя Кило, беше убито от въоръжена полиция, откакто раздра коли и рани трима членове на обществеността в Шотландия през уикенда. Твърди се, че кучето неотдавна е било докарано в Mannering, Calderwood, от Англия, преди случаят да се случи към 10.25 сутринта в неделя.

Съобщено е, че локалните чиновници са се пробвали да озаптят кучето, преди да бъдат извикани въоръжените ченгета и цялата улица да бъде затворена. Разтърсващи фрагменти от случая, записали по какъв начин служител на реда брои до 10, преди жителите да чуят изстрел и скимтене на куче. Оттогава се оповестява, че тримата души са получили леки пострадвания, откакто са се пробвали да скочат и да спасят колито.

Един локален си спомни ужасяващия миг и сподели: „ Три въоръжени полицейски екипа дойдоха и отделиха региона, след което чух изстрел. Никой в действителност не зн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР