Снимка на катаджии, които сменят гума на закъсала шофьорка в

...
Снимка на катаджии, които сменят гума на закъсала шофьорка в
Коментари Харесай

Пловдивски катаджии се превърнаха в истински герои заради тази СНИМКА

Снимка на катаджии, които сменят гума на закъсала шофьорка в Пловдив, се трансформира за минути в шлагер в обществените мрежи. Случката се разиграва пред пощата в Кършияка. Дамата е спукала гума на натоварената улица. Тя се е пробвала сама да си я смени, но… несполучливо. В този миг на помощ се притекли двама пътни служител на реда, патрулиращи в региона. Запретнали ръкави, униформените помогнали на дамата в неволя.

Естествено, благородната акция на служителите на реда не останала незабелязана. Те бяха снимани и оповестени в една от огромните фейсбук страници. За няколко минути пространството под фотосите се изпълни с мнения и споделяния.



Отзивите под фотографията са доста разнообразни и както постоянно - има такива, които считат постъпката за добра и други, които се майтапят, че униформените са го създали за показност и популярност. Ние обаче избираме да имаме вяра в положителните планове и се радваме, че са помогнали на една жена в потребност. Затова дано просто кажем " Браво " на служителите на реда за мъжката постъпка.

„ Може да е смешно, само че малко хора биха го създали, да не приказваме за полицаи”, „ Нека има повече такива положителни хора”, „ Човекът е значим, не специалността му” са част то мненията в мрежата.

Източник: trafficnews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР