Снимка на Иван Бандаловски с Георги Семерджиев - отговорен за

...
Снимка на Иван Бандаловски с Георги Семерджиев - отговорен за
Коментари Харесай

Иван Бандаловски първи приятел с Георги Семерджиев

Снимка на Иван Бандаловски с Георги Семерджиев - виновен за жестоката злополука с две жертви край хотел " Хемус " в София, разгласява в обществените мрежи някогашният началник на ЦСКА Стойчо Стоилов. По този метод досегашният основен управител на " алените " реши да си отмъсти на Бандаловски, който преди дни го подлага на критика намерено във фейсбук.

" При дипломирането в Кеймбридж ", написа иронично Стойчо Стоилов към фотографията, на която театралничат усмихнати приятелите Бандаловски и Семерджиев.

Двамата някогашни футболисти са юноши на " Левски ".

Бандаловски подписва първи професионален контракт с " Литекс ". След престой в школата на " Фейенорд " се завръща в Ловеч. След това игра в " Локомотив " (София). От септември 2010 година до лятото на 2013 година десният бранител е футболист на ЦСКА и даже поставя капитанската лента на ръката си.

Впоследствие играе в Белгия, в сръбския " Партизан ", кипърския " Анортозис " и 4 други български клуба - " Верея ", " Берое ", " Ботев " (Пловдив) и " Царско село ".

В края на май 35-годишният Бандаловски, който има и 19 мача за националния тим на България, разгласи завършек на футболната си кариера.

През уикенда Бандаловски разяснява изявление на Стойчо Стоилов, че в последните 4 години е довел в ЦСКА футболисти, които са продадени за над 20 милиона евро.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР