Снимка: МВРВъв връзка с изясняването на обстоятелствата около тежко криминално

...
Снимка: МВРВъв връзка с изясняването на обстоятелствата около тежко криминално
Коментари Харесай

МВР издирва този мъж за убийството на младата жена в София

Снимка: Министерство на вътрешните работи

Във връзка с изясняването на събитията към тежко престъпно закононарушение , столичната полиция търси мъжа от фотографията. Той се придвижва с автомобил " Фолксваген Голф ", сив металик, с регистрационен номер Сухопътни войски 46 99 АХ. Вероятно с него пътува малко дете. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи, предава 24chasa.bg.

Молим жителите, които ги виждат, да подадат сигнал на тел. 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи. Анонимността им е обезпечена, прибавят от полицията.



Полицията търси 26-годишен мъж, работил в частна охранителна компания, за който се допуска, че е с детето на убитата по-рано през днешния ден жена в столичния квартал " Надежда ". Това сподели по-късно шефът на Столичната полиция Ивайло Иванов.

Той изясни, че 26-годишният мъж до неотдавна е живеел с убитата жена, само че връзките им завършили наскоро.

Майката на изчезналото дете, което няма навършена година, е била открита от родителите си през днешния ден към 18.30 часа, откакто дълго време те не могли да се свържат с нея. За да влязат в жилището на ул. " Бели Дунав " 2, те даже повикали ключар.

Оглед на тялото на убитата жена занапред ще открива къде и с какъв брой патрона е простреляна.

26-годишният СОТ-аджия е бил с автомобил " Фолксваген ", като сега всички гранични пунктове на страната към този момент разполагат с негова фотография. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР