Снимка МВРМножество обиски са извършени в хода на специализираната полицейска

...
Снимка МВРМножество обиски са извършени в хода на специализираната полицейска
Коментари Харесай

Полицаи тарашат един по един апартаменти в бургаския кв. Зорница, търсят Радослав

Снимка Министерство на вътрешните работи

Множество обиски са осъществени в хода на профилираната полицейска интервенция, която се организира на територията на Бургаска област. По непотвърдена информация, в част от тях е намерено оръжие, оповестява Нова телевизия.

Акцията стартира рано тази заран. Тя е против незаконна група за рекет, телесни повреди, разпространяване на опиати. Организираната незаконна група е с началник и участници известни лица от престъпния контингент.

Паралелно с тази интервенция върви и друга, разпоредена от основния секретар на Министерство на вътрешните работи за инспекция на кортежи на първокласни коли по Черноморието.

По данни на БНР, в блок номер 4 в бургаския квартал „ Зорница ” служители на реда са претърсили всички жилища. Те са търсели мъж на име Радослав. За малко е била арестувана брачната половинка на въпросния – Ирина.

По думите на съседи, Радослав и Ирина били доста положителни хора.

По предписание на основния прокурор на място е заместител основният прокурор Иван Гешев за оказване на методическа помощ и съгласуваност. Очаква се след броени минути пред постройката на бургаската полиция Гешев да даде повече детайлности към интервенцията. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР