Снимка Ministry of DefenceПрезидентът не е взел решение и не

...
Снимка Ministry of DefenceПрезидентът не е взел решение и не
Коментари Харесай

Байдън още умува за войските в Афганистан

Снимка Ministry of Defence

Президентът не е взел решение и не е правил никакви изказвания.

Според съглашението с талибаните американските войски би трябвало да изоставен Афганистан до 1 май.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън още не е взел решение за извеждането на войските от Афганистан, съобщи министърът на защитата Лойд Остин на конференция в Делхи, съобщи ТАСС, като цитира стенограма, оповестена от Пентагона.

Остин акцентира, че е осведомен със спекулациите, съгласно които президентът е взел решение да остави войските там до ноември, допълват novini.bg.

Доколкото ми е известно, президентът не е взел решение и не е правил никакви изказвания за това кога ще реши да изведе войските, означи министърът на защитата на Съединени американски щати.

Процесът по приемането на решението продължава.

Остин добави, че Вашингтон не е не запомнил съглашението с талибаните, съгласно което американските войски би трябвало да изоставен Афганистан до 1 май. При разглеждането на този въпрос държавното управление на Съединени американски щати натъртва на логистиката и " оставя открити оптимално количество благоприятни условия ". 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР