Снимка Личен Профил на Нели МариноваМлада майка се нуждае от

...
Снимка Личен Профил на Нели МариноваМлада майка се нуждае от
Коментари Харесай

Зов за помощ! Нели от Каварна се бори с агресивен рак, Борко е роден с една ръчичка, а бащата ги изоставил още, докато е бременна

Снимка Личен Профил на Нели Маринова

Млада майка се нуждае от финансова помощ, с цел да пребори подла болест и да е до детето си. Тя е подложена на непрекъснати тествания от съдбат, а единствената й цел е да бъде опора на дребното си момченце, оповестява " Флагман ".

Вече втора година Нели Маринова от Каварна, която е и татко, и майка на дребния Борис, се бори с извънредно онкологично заболяване.

Благодарение на щедростта на положителни хора, съумява да събере средства за лекуване в „ Amerikan Hastanesi “ в Истанбул, само че заболяването се оказва нападателна, а сметките и отговорностите непрестанно се усилват.

Изпитанията пред младото слънчево момиче стартират преди 8 години, когато синът й се ражда без ръчичка, а бащата се изпарява още до момента в който е бременна. На детето е сложена протеза, все пак то не може да се обслужва без помощта на майка си.



На 10.06.2019 година Нели чува страшната диагноза „ рак на шийката на матката “. Подложена е на две тежки интервенции, като при втората са изрязани част от вътрешните й органи. Заради израстък е отстранено дебелото й черво.





Междувременно минава лъчетерапия и химиотерапия, които изтощават организма й до краен лимит. За да оцелее, се нуждае от скъпо струващо лекуване в Турция за подсилване на организма, стабилизиране на кръвните индикатори, спомагателни проучвания и медикаментозно лекуване на онкологичното заболяване. Част от вливките към този момент са осъществени, само че събраните средства са незадоволителни за привършване на първия курс от лекуването.

„ Длъжна съм да опитам всичко поради детето ми и нуждая се от вашата поддръжка, тъй като нужната сума за лекуването, което би трябвало да мина, е непостижима за мен и моето семейство! Отслабнах до степен, в която ми е невероятно да стана от леглото, тъй като съм към 30 кг. Имам нетърпими болки в региона на таза и лимфедем (подуване) на десния крайник. Вече съм толкоз изтощена и не знам какъв брой още ще устоя, само че едно знам сигурно – ще се боря до последно, тъй като желая да пребивавам, желая да видя по какъв начин детето ми пораства! Вашата съпричастност е единственият ми късмет да събера нужните средства, с цел да бъда още веднъж здрава и да отгледам моя наследник Боби “, безапелационна е борбената майка.

В помощ на Нели другари провеждат благотворителен онлайн търг, който може да намерите тук:

Можете да помогнете на младата майка и посредством превод по дарителска сметка:

BG30BPBI79384061908401 BIC:BPBIBGSF Титуляр: Нели Георгиева Маринова

PayPal: [email protected]

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР