снимка Красимир Филипов, фейсбукСнощи ни напусна един от най-обичаните музиканти

...
снимка Красимир Филипов, фейсбукСнощи ни напусна един от най-обичаните музиканти
Коментари Харесай

Почина виртуозът на саксофона Красимир Филипов

снимка Красимир Филипов, фейсбук

Снощи ни напусна един от най-обичаните музиканти по морето Красимир Филипов. Виртуозът на саксофона умря в болница, заяви.

„ Много тъпо, тъй като до последния си мирис той не спираше да свири и да радостни публиката в Бургас. Чувствал се е нерадушен, с болки в коремната област, само че считал, че ще ги преодолее, до момента в който не се е стигнало до перитонит. Когато влезнал в болница към този момент е било късно. Издъхнал, до момента в който чакал резултат от проучванията “, оповестиха негови сътрудници от пиано бара в „ Приморец “.

Краси Филипов си отиде от нас на 52-годишна възраст. Името му се свърза и с певческия гений Ивайло Филипов, който е негов наследник и популяризира родината ни зад граница още от дете.

Погребението ще бъде на следващия ден, 12 март от 11 часа в родния му град Каблешково.

Екипът на Флагман.бг изрича откровени съболезнования на фамилията на Краси Филипов, който бе за нас изключително скъп – като човек, безгрижник и най-много гений.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР