Снимка: Канал 3Премиерът и лидер на ПП ГЕРБ Бойко Борисов

...
Снимка: Канал 3Премиерът и лидер на ПП ГЕРБ Бойко Борисов
Коментари Харесай

Борисов дава на СДС избираемо място в листата за европейските избори

Снимка: Канал 3

Премиерът и водач на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов е заречен две места на Съюз на демократичните сили в листата за идния избор за Европейски парламент. Това стана ясно по време на среща в централата на ГЕРБ на управленията на двете партии, оповестява БГНЕС. Едното място е сигурно избираемо, а сините ще получат и още едно място по-назад в листата.

``
реклама

Председателите на двете политически сили Цветан Цветанов и Румен Христов дефинираха срещата като опознавателна. Следващата седмица следва нова среща, на която ще бъдат изчистени всички зародили през днешния ден въпроси.

След срещата министър председателят Борисов съобщи, че се надява и други политически сили да се причислят към обединението.

Миналата седмица ръководителят на ЕНП Жосеф Дол прикани двете партии-членки на европейската десница да излязат в общ фронт на Европейски избори 2019.

Официалното показване на листата на ГЕРБ ще бъде на 31 март. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР