Снимка: Канал 3Двама души са в критично състояние и общо

...
Снимка: Канал 3Двама души са в критично състояние и общо
Коментари Харесай

Зверски масов бой край Казанлък - мъж рита и удря с кол жена, след това получи брадва в главата

Снимка: Канал 3

Двама души са в сериозно положение и общо трима са ранени след зверско всеобщо сборичкване сред две семейства в с. Шейново, общ. Казанлък, написа Канал 3.бг.

``
реклама

Побоят е станал на 10.11.2018 година. В 15:40 часа в районно управление (на МВР) – Казанлък е получено известие за сборичкване в с. Шейново. На място е открито, че към 15:30 ч. в частен парцел с. Шейново, е зародил скандал сред групи лица от две фамилии. Скандалът е прераснал в сборичкване, при което 44-годишен мъж е нанесъл голям брой удари с прът и с крайници в региона на главата и тялото на 48-годишна жена, а самият той е бил ударен с секира в главата от 28-годишен мъж. В сбиването е потърпевш и различен мъж, на 53 години, оповестяват от ОДМВР-Стара Загора. 

В УМБАЛ – Стара Загора, с заплаха за живота, са настанени за лекуване 48-годишната жена и 44-годишният мъж, които са получили черепно-мозъчни контузии, а 53-годишният мъж е настанен в МБАЛ – Казанлък с фрактури на пръст и на дланта на дясната ръка. 

За период до 24 ч. в районно управление (на МВР) – Казанлък са арестувани трима мъже – на 24 година, на 22 година и на 28 година, всички от с. Шейново. Образувано е досъдебно произвеждане по чл.129, ал.2 от Наказателен кодекс и са известени Оперативна програма – Стара Загора и районна прокуратура – Казанлък. Работата по случая продължава. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР