снимка: Иван АбрашевДнес забелязах, че на северния мост на бул.

...
снимка: Иван АбрашевДнес забелязах, че на северния мост на бул.
Коментари Харесай

Варненец с пореден сигнал за проблем на новия булевард: Тези мантинели са нелогични и пречат!

фотография: Иван Абрашев

Днес забелязах, че на северния мост на бул. " Владислав Варненчик " сложиха мантинели с цел да препречват на пешеходците да пресичат по най-логичния маршрут, това написа до " Петел " наш четец. Той изпрати и фотоси от мястото, явно слага проблеми при секване.

Ето какво написа още Иван Абрашев:

" Според проектанта на този много безценен план, пешеходците вървящи по бул. " Владислав Варненчик " би трябвало да пресичат по сините линии на този чертеж:

 pedestrian.jpg

Вървящите по " Левски " изобщо няма да пресичат. По бул. " Сливница " заобикалянето е още по-голямо.

Не знам толкоз ли беше мъчно да създадат повдигнати пешеходни на всички подходи към кръстовищата, по този начин щеше да се успокоява трафика, а не да се форсират оптимално колите в кръговото придвижване.

Чудно ми е Бойко Борисов и Иван Портних при инспекцията на булеварда, дали ще се поразходят пешком и да се опитат да пресекат или просто ще си затворят очите за тези явни дефекти? "

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР