Снимка ИнстаграмВ неделя бяха раздадени наградите на американската Гилдия на

...
Снимка ИнстаграмВ неделя бяха раздадени наградите на американската Гилдия на
Коментари Харесай

Дженифър Анистън прегърна Брад Пит на голяма церемония

Снимка Инстаграм

В неделя бяха раздадени премиите на американската Гилдия на филмовите артисти. Бляскавата гала събра на едно място доста звезди, а „ черешката на тортата “ несъмнено беше обичаната на всички актриса Дженифър Анистън, заяви Дарик.

``
реклама

Тя попадна в обективите на международните медии освен поради разменените обятия и погледи с Брад Пит, които взривиха интернет, само че и поради невероятната й визия.

Дженифър бе заложила на дълга, бяла копринена рокля на Christian Dior, която необикновено наблягаше съвършените й форми. Или... да срещнеш някогашния си с най-секси роклята!

По-късно звездната русокоска разгласява палави фотоси със шеговит текст в профила си в Instagram, в който тя е извънредно дейна.

На един от фотосите тя е в колата на задната седалка и е полегнала, с цел да не смачка роклята си преди церемонията. На втората фотография се вижда единствено мраморна вана, пред която е без дрехи тоалетът й, обувките и извоюваната премия.

А текстът е явен: „ Без нито дипла...Беше по-трудно, в сравнение с наподобява “, пошегува се тя за типа на роклята й, който е съумяла да резервира.

„ Някъде сред тези две фотоси ми подарихте нощ, която в никакъв случай няма да не помни. Благодаря ви “, добавя тя.

А Дженифър къде е и за какво е без облекла... това оставаме на вашата фикция.
 

 
     Вижте тази обява в Instagram.         
No wrinkles... harder than it looks! Somewhere between these two photos, my peers gave me a gift I will cherish and a night I will never forget. Thank you @sagawards, @themorningshow, and our incredible cast and crew. Let’s get back to work!

Публикация, споделена от Jennifer Aniston (@jenniferaniston) на Яну 20, 2020 в 3:59 PST

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ак
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР