Снимка Инстаграм, Сара ХардингОтиде си още един световен талант. Певицата

...
Снимка Инстаграм, Сара ХардингОтиде си още един световен талант. Певицата
Коментари Харесай

Майката на певицата Сара Хардинг съобщи за кончината й в Инстаграм

Снимка Инстаграм, Сара Хардинг

Отиде си още един международен гений. Певицата Сара Хардинг, която бе част от попгрупата Girls Aloud, умря на 39 години от рак на гърдата. Трагичната вест бе обявена от майката на Сара посредством пост в нейния Инстаграм профил, написа

„ Искам да благодаря на всички за поддръжката през последната година. Тя означаваше доста за Сара, даваше й мощ и утехата, че е обичана. Знам, че тя не би желала да бъде запомнена поради битката й с тази ужасна болест. Тя бе толкоз лъчезарна и се надявам да бъде запомнена по този метод “, написа майката на певицата в обществената мрежа.

Сара Хардинг показа за тежката диагноза през август 2020 година За битката с заболяването тя описа и в своята мемоарна книга Hear Me Out, която излезе от щемпел през март тази година. „ Свиря доста на китара и първоначално помислих, че петното към гърдите ми е породено от ремъка на инструмента “, написа певицата в книгата си.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР