Снимка и видео Фейсбук/Слави ТрифоновВърша си работата, която имам да

...
Снимка и видео Фейсбук/Слави ТрифоновВърша си работата, която имам да
Коментари Харесай

Слави на живо: Аз не се показвам, защото чувствам невъобразимо облекчение да не се показвам

Снимка и видео Фейсбук/Слави Трифонов

Върша си работата, която имам да правя, без да се демонстрирам в общественото пространството. Слухове за мен е имало, откогато съм в общественото пространство. Повечете са неприятни. Някак си хората обичат да чуват някакви неприятни неща за други хора, не знам за какво е по този начин и не желая да влизам в коментар за националната логика на психиката или на съответен човек, за какво мисли по сходен метод, така че всевъзможни сходни неща има.

Това съобщи Слави Трифонов в изявление онлайн, което се излъчва сега на неговата фейсбук страница.

Аз не се демонстрирам, тъй като усещам невъобразимо облекчение да не се демонстрирам. Да се показваш всеки ден, изисква големия старания, не можеш един куп неща да правиш като естествените хора и откакто 20 години го правия всеки ден, че дори и Телевизия Седем-осми съм водил всеки ден в продължение на година-две, просто в този момент изпитвам невъобразимо облекчение да не се демонстрирам. Иначе клюки има нездравословни за мен, доста нездравословни са чували моите близки, сподели още Слави.

Повече вижте във видеото по-долу:



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР