Снимка: Гергана Паси ФБСимеон Сакскобургготски и съпругата му Маргарита приеха

...
Снимка: Гергана Паси ФБСимеон Сакскобургготски и съпругата му Маргарита приеха
Коментари Харесай

Симеон Сакскобургготски и съпругата му бяха посетени от гости в Царска Бистрица

Снимка: Гергана Паси ФБ

Симеон Сакскобургготски и брачната половинка му Маргарита одобриха в Царска Бистрица свои съидейници. Това стана след като ВКС отхвърли желае на страната против него за собствеността върху парка и двореца.

Бившият зам.-министър на външните работи в кабинета на Сакскобургготски Гергана Паси разяснява решението на Върховен касационен съд по този начин: " Следваща стъпка би трябвало да е изложение на богатите исторически обстоятелства, които тази възрожденска къща крие ".

Тя показа и фотоси от жилището на цар Фердинанд, ловните титли, картата, по която кралица Йоанна учи децата си на български носии, до момента в който са в заточение по света.

" Царска Бистрица - дефинитивно върната на фамилията на Царя от Върховния съд!! Следваща стъпка би трябвало да е изложение на богатите исторически обстоятелства, които тази възрожденска къща крие.

Тук 6-годишният Симеон за финален път вижда жив татко си цар Борис. По-долу забавни фотоси от жилището на цар Фердинанд, ловните титли, картата, по която кралица Йоанна учи децата си на български носии, до момента в който са в заточение по света... Най-забавното е, че цяла една стая е отдадена на карикатурите, които Царят е събрал от времето на своето ръководство и до ден сегашен се забавлява с тях..

Паркът е отворен за визити през уикенда ", написа тя във фейсбук



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР