Снимка ФокусСъвместна подготовка ще се проведе в района на учебен

...
Снимка ФокусСъвместна подготовка ще се проведе в района на учебен
Коментари Харесай

Голямо военно учение в Ново село под ръководството на Морската пехота на САЩ

Снимка Фокус
Съвместна подготовка ще се организира в региона на образователен полигон „ Ново село ” с присъединяване на сили и средства от Министерството на защитата и структурите на директно послушание на министъра на защитата, Съвместното командване на силите и Сухопътните войски на Република България, формирования от Силите на Съединени американски щати в Европа и формирования, сили и средства от трети страни. Това оповестиха от държавната осведомителна работа, представени от Фокус.
Правителството позволи прекосяването през и пребиваването на територията на България с невоенен темперамент на съюзнически и непознати въоръжени сили по отношение на провеждането на Съвместната българо-американска подготовка „ BLACK SEA ROTATIONAL FORCES - 17.1 “ - PLATINUM LION 17-2. Съвместната подготовка се осъществя в осъществяване на съглашението сред България и Съединени американски щати за съдействие в региона на защитата и на Плана за взаимна българо-американска подготовка и учения в страната и чужбина през 2017 година с присъединяване на сили и средства от държави-членки и сътрудници на НATO.
Съвместната подготовка ще се организира в интервала от 30 юли до 10 август в региона на образователен полигон „ Ново село “ с присъединяване на сили и средства от Министерството на защитата и структурите на директно послушание на министъра на защитата, Съвместното командване на силите и Сухопътните войски на Република България, формирования от Силите на Съединени американски щати в Европа и формирования, сили и средства от трети страни.
Ще вземат участие военнослужещи и военни формирования с щатно въоръжение, снаряжение и бойна техника от въоръжените сили на Република България, Съединени американски щати, Украйна, Република Словения, Румъния, Република Сърбия, Република Македония, Република Молдова и Република Албания, общо до 1000 души и до 37 единици сухопътна техника и въоръжение.
Общото обмисляне на Съвместната подготовка се прави под управлението на командването на Морската пехота на Съединени американски щати в Европа и Африка, взаимно с Българската войска.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР