Снимка- ФлагманРокерите от бургаския мото клуб Морски братя запазиха традицията

...
Снимка- ФлагманРокерите от бургаския мото клуб Морски братя запазиха традицията
Коментари Харесай

Дядоколедовци на мотори раздават подаръци в Бургас

Снимка- Флагман

Рокерите от бургаския мото клуб „ Морски братя ” резервираха традицията си и тази година, макар пандемията, още веднъж зарадваха децата, съобщи Флагман.

Облечени в костюми на Дядо Коледа и яхнали мощните си мотори, те обиколиха града на светлия християнски празник и раздадоха дарове на десетки деца.

Всяка година на 25 декември членовете на мото клуб „ Морски братя ” стартират празничнта си обиколка на Бургас в 10 ч. Те раздават дарове на децата на свои близки, родственици и другари. Клубът съществува от 14 години и в редиците му има към 40 индивида, които годишно с наслада се включват акцията „ Дядо Коледа на две колела ”, с цел да дадат още един мотив на бургаските деца да се ухилен. Инициативата се организира за 14-а поредна година

Обикновено обиколката на града завършва в 13 ч, когато рокерите се събират на пл. „ Тройката ”, пред Коледната елха, където не престават благородната си акция, като раздават дарове и на инцидентни деца в центъра на града. За жал тази година епидемиологичната конюнктура в страната не разрешава тази акция да се реализира, само че все пак рокерите са закупили огромен брой играчки, които въпреки всичко ще бъдат подарени на децата на Бургас.

По-рано през днешния ден наши читатели са станали очевидци на акция „ Дядо Коледа на две колела ” в бургаския жк „ Изгрев ”, където пред бл. 53 в комплекса мотористите са зарадвали с подаръците си десетки деца.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР