Снимка: ФлагманРайонната прокуратурата в Айтос задържа за 72 часа Илия

...
Снимка: ФлагманРайонната прокуратурата в Айтос задържа за 72 часа Илия
Коментари Харесай

Пуснаха двама от ромите, пребили до неузнаваемост Пламен в Айтос

Снимка: Флагман

Районната прокуратурата в Айтос задържа за 72 часа Илия К. – един от ромите, които късно нощес нападнаха 28-годишен юноша и приятеля му в ромската махала в града. Той е упрекнат в осъществяване на непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото – закононарушение, осъществено в изискванията на рисков рецидив, оповестява " Флагман ".

Други двама от нападателите – Румен В. и Емил Е., също са привлечени към наказателна отговорност за същото закононарушение. На двамата е избрана мярка за неотклонение „ парична гаранция “ в размер от по 600 лева на всеки.

Припомняме, че към 1 ч. през вчерашния ден група от роми атакува и свиреп преби айтозлията Пламен Николов. Заедно с негов другар, двамата се отправили късно вечерта, с цел да купят бира от новооткритото заведение „ Арабски нощи “, намиращо се в самото начало на циганската махала в Айтос.

Циганите насочат закани към тях, тъй като „ заведението не е за гяури “, а по-късно брутално се нахвърлят върху момчетата, до момента в който те се пробват да се приберат вкъщи.

Пламен е със строшен нос, има травми по главата, разтърсване на мозъка и натъртен гръден панер. Едва диша. Коленете му са в рани, отекла от ударите е горната част на дясната му ръка, а на следващия ден през днешния ден бе опериран в отделението по УНГ.

Мярката на Илия ще се прегледа по-късно през днешния ден в Районния съд в Айтос. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР