Снимка: фейсбукПълна мистерия е причината, поради която убитият полицай Добромир

...
Снимка: фейсбукПълна мистерия е причината, поради която убитият полицай Добромир
Коментари Харесай

Блиц: Необяснимо - убитият в Пловдив полицай бил щастлив с нова жена, а отишъл при бившата си и срещнал смъртта!

Снимка: фейсбук

Пълна тайнственост е повода, заради която убитият служител на реда Добромир е отишъл да се разправя с военния и жена му Люба в пловдивския квартал " Кючук Париж ". Припомняме, че избухнал скандал сред двамата мъже приключи със гибелта на Добромир.
 

Полицаят е живеел на фамилни начала с друга жена, която била учителка. Двамата доста се разбирали. Наскоро са ходили в Сърбия на екскурзия. Не се знае за какво служителят на реда е отишъл при някогашната си възлюбена. Никои от сътрудниците на служителя на реда не знаят той да е желал да се връща при някогашната си, написа Блиц. 



Военният пък е някогашен чиновник на 68-ма бригада, само че по-късно е напуснал и почнал работа като контрактор. Пътувал по задачи в точки, където има военни спорове. 

Избухнал скандал, който прерастнал във физическа разпра. На този стадий към момента не ясно дали Лазаров е разполагал с оръжие. Дребчев е употребявал нож и го е намушнал на няколко места. 

На място е пристигнала кола за спешна помощ, която откарала Лазаров в УМБ. АЛ " Свети Георги ". Раните обаче били доста тежки и той умрял в шокова зала.  Случаят е поет  от Военна полиция, има формирано досъдебно произвеждане, оповестиха от Окръжната военна прокуратура в Пловдив. Ножът, с който е осъществено убийството, е открит на метри от местопроизшествието в кошче за отпадък. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР