Снимка ФейсбукДоговорът за приятелство, добросъседство и сътрудничество с Република Северна

...
Снимка ФейсбукДоговорът за приятелство, добросъседство и сътрудничество с Република Северна
Коментари Харесай

Борисов: Готови сме да работим за сигурни и стабилни Балкани

Снимка Facebook

Договорът за другарство, добросъседство и съдействие с Република Северна Македония бе историческа стъпка в връзките сред двете страни. Знак, че сме се поучили от грешките на предишното и сме подготвени да работим за сигурни и постоянни Балкани в бъдеще. Това написан на страницата си във Facebook министър председателят Бойко Борисов.

" Европейската интеграция подсигурява мир и разцвет. България остава поредна в поддръжката си за европейското бъдеще на Република Северна Македония, само че това минава и през прецизното съблюдаване на добросъседските връзки и постигнатите задължения в Договора, който подписахме на тази дата преди 3 години " написа още Борисов.

Па-рано през днешния ден министерството на външните работи разгласява Изявление във връзка 3 година от подписването на Договора за другарство, добросъседство и съдействие с Република Северна Македония. Подписването на Договора ще остане като едно от най-важните събития в съвремието на нашия район, написа в изказването.

Постигнатият преди 3 години триумф отвори пътя за европейска интеграция на Република Северна Македония и за участието й в НАТО, написа в изказването на Министерство на външните работи.

 

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР