Снимка: фейсбукАлександър Йорданов, фейсбукНЕУДОБНИ ДУМИ: ОТВРАТ!Днес /вчера – бел. ред./

...
Снимка: фейсбукАлександър Йорданов, фейсбукНЕУДОБНИ ДУМИ: ОТВРАТ!Днес /вчера – бел. ред./
Коментари Харесай

И на Стоичков му е направило впечатление, че откакто на власт е „промяната“, столицата ни изглежда западнала, изоставена

 Снимка: фейсбук

Александър Йорданов, фейсбук

НЕУДОБНИ ДУМИ: ОТВРАТ!

Днес /вчера – бел. ред./ ми остана време за къса разходка в центъра на София. И видях с очите си цялата несръчност на промянаджиите и тяхното кметче. Уникална несръчност. Никога София не е изглеждала по този начин сива и мръсна в предколедните дни. Никаква декорация. Нито по „ Витошка “, нито по „ Графа “ и площад „ Славейков “, нито пред Народния спектакъл. Единствено в градинката пред Министерството на защитата бе проведен немски коледен базар. Но той е събран на толкоз малко пространство, че станах очевидец по какъв начин народът се блъскаше като на социалистическите опашки едно време и псуваше кмета.

Хората разясниха, че задачата на софийската промянаджийска власт е да ги реалокира от обичайните коледни празнични пространства и да ги прекара през позорището, което кметската администрация конфигурира на гърба на стародавния храм „ Света София “ и пред гроба на Иван Вазов и Паметника на Незнайния боец. Но за какво? Ясно за какво. За да осмърдят и опикаят тия наши светини.

Но, това е „ смяната “! Каквото желаеха софиянци, това и получиха. Сивота и познати от предишното комунистически мурафети.

И за прощален път ще повторя – промянаджиите са неокомунисти, наследници на комунистическата и Държавна сигурност номенклатура. Те по тази причина са и некадърни. Няма значение дали са от Политическа партия, Демократична България или „ Спаси София “.

И няколко думи за фотосите, които обявявам. Те са направени пред Народния спектакъл „ Иван Вазов “. Отлично се вижда, че още не са прибрани скършените преди две седмици клони. Снегът даже не е изринат като хората. Но добре, че срещнах остарял другар – Христо Стоичков, та малко си пооправих настроението. И на двама ни е направило усещане, че откогато на власт е „ смяната “, столицата ни наподобява западнала, изоставена. Сива и неприятна предколедно. Отврат!

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР