Снимка Фейсбук/Мария ЗахароваГоворителят на руското външно министерство Мария Захарова обяви,

...
Снимка Фейсбук/Мария ЗахароваГоворителят на руското външно министерство Мария Захарова обяви,
Коментари Харесай

Захарова обвини в лъжа CNN: Показвате кадри на украински танкове, с твърдението, че Русия се готви за война

Снимка Фейсбук/Мария Захарова

Говорителят на съветското външно министерство Мария Захарова разгласи, че американският ефирен канал CNN лъже. Според нея, медията е посочила фрагменти на украински танкове с изказванието, че са съветски и че страната се готви за война в Донбас.
Мария Захарова: CNN лъже, че Русия се готви за война като демонстрира украински танкове

" Уважаеми канал CNN и екипа му. Разбираме, че в никакъв случай не си проверявате обстоятелствата. Толкова сте се задълбочили в идеологическата битка, с цел да спечелва либерализма, че показвате фрагменти на украински танкове, с изказванието, че Русия се готви за война ", написа Захарова във фейсбук. 

Към поста си представителят на съветското Министерство на външните работи е добавили и кади от CNN на въпросните танкове. 

Захарова се обърна и към кореспондентите на американската телевизия в Москва, като и посъветва да не се занимават толкоз с публичния живот на Русия, а да отделят повече време на специалността си. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР