Снимка ФБ Стела НиколоваОбщинският съветник от Демократична България във Варна

...
Снимка ФБ Стела НиколоваОбщинският съветник от Демократична България във Варна
Коментари Харесай

Стела Николова: Нека страхуването започне сега. Плашат служителите в държавната администрация, ако не подкрепят Борисов да си търсят друга работа

Снимка ФБ Стела Николова

Общинският консултант от Демократична България във Варна Стела Николова съобщи във Facebook, че чиновници на администрацията са плашени, че падне ли Борисов няма да имат увелечиние на заплатите, а проявят ли гражданска позиция срещу ръководещата на партия ще би трябвало да се разделят с работата си.

Ето какво написа Никилова

" И да се стартира страхуването в този момент:
Познат от държавна администрация показа, че емисари, които са на основни постове в съответните администрации обикалят вилаетите си, т.е.конкретните администрации и изясняват на чиновниците, че нарастване на заплатите няма да има в случай че ББ не остане на власт, още по -лошо в случай че не го поддържат и се изявяват като " непослушни " следва да си намерят друга проф.призвание! БЕЗОБРАЗНО, НАГЛО И ВСЯВЯЩО СТРАХ И РЕПРЕСИЯ ПРАВИТЕЛСТВО НЕ ТРЯБВА ДА Е НА ВЛАСТ! ОСТАВКА! "



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР