Снимка ЕПА/БГНЕСВърховният водач на Иран Аятолах Али Хаменей разкритикува американския

...
Снимка ЕПА/БГНЕСВърховният водач на Иран Аятолах Али Хаменей разкритикува американския
Коментари Харесай

Аятолах Али Хаменей: Неспособността на САЩ да наложат контрол над огнестрелните оръжия е резултат от корупцията и моралния им упадък

Снимка ЕПА/БГНЕС
Върховният лидер на Иран Аятолах Али Хаменей разкритикува американския президент Доналд Тръмп и Конгреса, посредством известие в обществените мрежи, за това, че нямат храброст да се изправят против оръжейното лоби и да вкарат по-строг надзор върху разпространяването на огнестрелно оръжие, написа американското издание Washington Examiner, представено от Агенция Фокус.

„ Никой не смее да приложи дефинитивно решение на казуса с насърчаването на продажба на оръжия и убийствата в Америка. Какво е решението? Тези оръжия да бъдат оповестени за незаконни “, написа Върховния лидер на Иран в своя Туитър.
„ Оръжейните компании са толкоз могъщи, че конгресмените и сенаторите в Съединени американски щати не смеят да наложат възбрана над продажбата на оръжия, даже американския президент не смее да приказва и да се изправи против тях. Това е корупция “, продължи Хаменей.

Той добави, че неспособността на Съединени американски щати да работят следва от неналичието „ на духовни идеали, което докара западните общества дотук “. Хаменей изясни по какъв начин счита, че една нация може да " реализира самодоволство ", в случай че избира " религиозните и божествени идеали ", потвърждавайки, че тези идеали би трябвало да въздействат на вложенията в науката и да подтикват стопанските системи.

„ Днес в Съединени американски щати господстват принуждение, честен крах, раздробяване на фамилната клетка, повреждане на младежите и бъдещите генерации “. Тези трендове са стигнали до там, че американските интелектуалци упорстват за смяна на наличието на филмите, рекламите, холивудското кино и по този начин нататък... от преди 100 години с нови морални аспекти “, написа Хаменей.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР