снимка: читателСлънчевият пролетен ден във Варна е придружен на някои

...
снимка: читателСлънчевият пролетен ден във Варна е придружен на някои
Коментари Харесай

Пролет и... задушлив дим във Варна! В Максуда пак горят боклуци напълно безнаказано

снимка: четец

Слънчевият пролетен ден във Варна е съпроводен на някои места в града с черен пушек и зноен мириз на изгорели боклуци. За това алармира читателка на " Петел ".

От фотографията, която тя ни изпрати тази заран ясно се вижда, че в добре познатната махала Максуда продължава практиката да се горят боклуци навън. Санкции за това би трябвало да се постановат. Но за задачата някой би трябвало да отиде на място, да откри кой е запалил отпадъците и да му наложи наказването. За страдание, това не всякога се случва. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Пешо от Виница (преди 3 секунди) Рейтинг: 1953 | Одобрение: 1108 Крематориумите на концлагера "Дахау-Максуда " работят в мирни условия, разликата е че вместо трупове/ но кой знае?/ се горят боклуци. Да му мисли останалата част на Варна!  0  0 гарфилд (преди 15 секунди) Рейтинг: 8493 | Одобрение: 3683 Братята роми,разчистват мястото за къговото на бул.Портних. Напиши коментарИме:Коментар: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР