Снимка: Chernomorepfc.bgЦарско село победи Черно море с 1:0 в мач

...
Снимка: Chernomorepfc.bgЦарско село победи Черно море с 1:0 в мач
Коментари Харесай

Черно море загуби като гост на Царско село с гол от дузпа в последната минута

Снимка: Chernomorepfc.bg

Царско село победи Черно море с 1:0 в мач от 8-ия кръг на efbet Лига в София. Единствения гол в мача падна в последната минута на дуела от дузпа, осъществена от Мирослав Будинов.

Срещата стартира с домашен напън, който обаче не докара до рискове пред Иван Дюлгеров. В 12-ата минута след осъществяване на ъглов удар, топката стигна до Дани Кики, който смъкна на гърди и стреля с левия крайник, само че право в ръцете на вратаря Пласид. Това бе и първият прецизен удар в една от двете порти. Само пет минути по-късно Илиан Илиев получи пас от Стефан Велев и стреля, само че още веднъж стражът на домакините съумя да избави.

В 20-ата минута Илиан Илиев откри Курьор отляво, който доста технично се опита да трансферира Пласид, само че топката мина около вратата. В 23-ата минута Велев стреля с глава, само че над вратата. Последваха няколко положителни контраатаки за Черно море, които не бяха приключени по най-хубавия метод от “моряците ”. В 32-рата минута Дани Кики получи диагонален пас вдясно от Даниел Димов, напредна в наказателното поле, където последва сериозен конфликт сред футболиста на варненци и Бандаловски. Гостите имаха искания за дузпа, само че такава не бе отсъдена от основния рефер Никола Попов. До края на първата част нямаше нови рискове пред една от двете порти.

Второто полувреме стартира с рискова офанзива за Черно море. Илиан Илиев елегантно с пета продължи топката към Матиас Курьор, който напредна в половината на Царско село, подаде към Дани Кики, който вместо да стреля продължи към Исмаил Иса вдясно. Нападателят на варненци стреля по диагонала, само че топката срещна тялото на Бандаловски. В 63-ата Дилан Мартенс проби отдясно и центрира прострелно, само че топката мина през всички футболисти наказателното поле, без да я засече никой. В 66-ата Даниел Димов засече с глава центриране от корнер, само че стреля над напречната греда. В76-ата минута вратарят на Черно море Иван Дюлгеров съумя се намеси съвършено на два пъти. Първо мазета с плонж центриране на Будинов отдясно, а по-късно парира удар на Дилан Мартенс от напълно близо. В 80-ата минута Стефан Велев откри Илиан Илиев, той с акуратен пас изведе Курьор на добра позиция, само че нападателят на варненци стреля над вратата. В 90-ата минута доста груба неточност на вратаря Иван Дюлгеров. Стражът на Черно море не съумя да улови топката, а по-късно легна и фаулира футболист на домакините. Мирослав Будинов бе прецизен от бялата точка.

Съставът на Черно море: Иван Дюлгеров, Даниел Димов, Стефан Станчев, Цветомир Панов, Виктор Попов, Стефан Велев, Васил Панайотов, Илиан Илиев, Дани Кики (64-Файсел Касми), Матиас Курьор, Исмаил Иса (79-Леандро Андраде).

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР