Снимка chernomorepfc.bgТреньорът на Черно море Илиан Илиев задоволство от проведената

...
Снимка chernomorepfc.bgТреньорът на Черно море Илиан Илиев задоволство от проведената
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Зе Гомеш си разряза крака и отпада за стара на сезона

Снимка chernomorepfc.bg

Треньорът на Черно море Илиан Илиев удовлетворение от извършената лятна подготовка и отчаяние, че в първия мач от новия сезон няма да може да употребява главен нападател, който е получил нелепа травма на подготовка. 

" Доволен съм, че няма травми. Малко безгрижно беше темпото, само че в сряда играхме по 90 минути на по-топли условия и може би има насъбрана отмалялост. Знаете, че идната ни седмица е къса, тъй като играем в петък, тъй че на следващия ден възвръщаме, в неделя почиваме, а в понеделник започваме да се готвим за първия мач с Царско село. Надявам се да разредим тренировките и естествено ще сме по-свежи. Да знаем опциите на новото попълнение Фоде Гираси. Той е футболист, който искахме да го вземем зимата. Той е малко по-различен от другите наши атакуващи хора, има добра скорост, търсехме нещо по-различно и се надяваме да ни помогне.

Най-важното нещо за новото състезание е да продължим да се опитваме да играем добре. Оттам и да си осъществяваме ситуациите, тъй като видяхте първото полувреме, безгрижно движение, създадохме много обстановки, само че не ги осъществяваме и оттова губим точки и естествено се отдалечаваме от първите места, което не желаеме да позволяваме тази година. Затова има нападател на проби, един към този момент взехме.

За страдание Зе Гомеш след безразсъден случай си разряза крайници и е с шевове и отпада за първия кръг. Търсим да играем футбол и да оползотворяваме обстановките, оттова да имаме точки, които да ни водят в битката за първите места. Царско село се укрепиха с опитни хора, резервираха си ядрото, тъй че ще е сложен мач, както за всеки против тях. Важното е да демонстрираме добра игра и да почистим отбраната и да не позволяваме непредизвикани неточности и то с тимове, които не са на нашето равнище, което не е добре. Трябва да сме по-концентрирани. Дали Сами Алуше ще остане още на проби ще преценяме, видяхте мача, още не мога да преценява ”, показа Илиев, представен от Sportal.bg= 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР