Снимка: Бургас ИнфоПътувах към Лесово, за да се предам, а

...
Снимка: Бургас ИнфоПътувах към Лесово, за да се предам, а
Коментари Харесай

Извънредно! Михаил обясни защо е убил хазартния бос Миджурина и прострелял фаталната Симона, шок в съдебната зала!

Снимка: " Бургас Инфо "

Пътувах към Лесово, с цел да се предам, а не, с цел да избягам. Бях с оръжие. Доколкото си припомням минах през Ямбол, само че не желаех там да се предам. Не желаех да се върна в Бургас, не знаех какво ще се случи. На границата бе по-безопасно. “, това сподели арестуваният за убийството на предприемача Коста Николов в Слънчев бряг – Михаил Станчев, представен от " Флагман ".В момента той е в Окръжния съд, където се гледа мярката му за неотклонение.

  
Съдия Стойков попита Михаил Станчев дали постоянно носи паспорта в себе си, защото след убийството се е отправил към Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово. Да, сподели Михаил. На въпрос за какво си е изключил телефона, той отговори: „ Не знам, не бях на себе си “. Той сподели, че когато станал случая е бил с един пълнител, след това минал и си взел останалите неща, плюс още един пълнител от една каса. Не помнел по кое време е презаредил пълнителя. „ Сигурно, когато съм пътувал “, сподели той. Два пъти в годината той стрелял за наслаждение в комплекс „ Аполо “.

Той призна, че се качил в колата след убийството, първо отишъл в дома си, където взел всичките налични муниции от металната си каса, бил в изключително положение на духа. Осъзнал се едвам край Лесово. По пътя приказвал с брат си по телефона, признал му за убийството, след което изключил апарата си. Все още не може да си изясни за какво то е направил. „ Не знам за какво го сторих. Не бях на себе си. Пътувах към Лесово, не с цел да напусна страната, а с цел да се предам. Не желаех да се връщам в Бургас, тъй като ме беше боязън какво ще се случи ”, призна Михаил в правосъдна зала, оповестява " Флагман ".

Адвокатът на Михаил Станчев - Красимир Кацарски, сподели, че е склонен с желаната мярка за това, че той е упрекнат в тежко съзнателно закононарушение, за което се поставя наказване отнемане от независимост над 15 години, само че не и поради това, че е желал да напусне страната и да се укрие.

Михаил също се съгласи с юриста си. Той не може да изясни логиката си на деяние. " Аз не диря логичност в това нещо, просто съм го направил, не зная по какъв начин. ", сподели той.

Припомняме, че в Слънчев бряг показно бе разстрелян 55-годишният Коста Николов. Инцидентът е станал в региона на хотелски комплекс " Сън вилидж ". В колата е била Симона, която е била извадена жива, само че също с прострелни рани и е настанена в бургаската болница. За причинител на зверството Министерство на вътрешните работи е задържало 37-годишен мъж Михаил Станчев, при опит да премине границата с Турция.    
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР