Снимка Булнюз Нелеп инцидент е станал на международен път Е-79

...
Снимка Булнюз Нелеп инцидент е станал на международен път Е-79
Коментари Харесай

Нелеп инцидент! Румънски тираджия обърка скоростите и се катурна в канавка

Снимка Булнюз
Нелеп случай е станал на интернационален път Е-79 край Враца, видя единствено екип на BulNews.bg. Румънски камионджия затвърди общоприетото разбиране за шофьорските умения на жителите на северната ни съседка, като обърка предавките и се катурна в канавка.

Трагикомичната преживелица е станала при бензиностанция „ Ромпетрол “ на изхода от града в посока Мездра. Румънски водач на влекач „ Скания “ с цистерна спрял в дясно на платното, с цел да си напазарува от магазинчето обекта. Когато тръгнал да се включва в придвижването по натовареното шосе изчакал да пропусне движещите се по пътя с преимущество коли. При потегляне обаче, вместо да включи на първа скорост, той дал задна. Огромната машина тръгнала обратно и се изсипала в канавката, в която се отводнява пътното платно.

На мястото е пристигнал екип на полицията, който обезопасил сектора, с цел да не се удари някой в камиона. Очаква се да дойде профилирана техника и цистерната да бъде изтеглена. Докато трае интервенцията придвижването в региона ще бъде затруднено, по тази причина съветваме водачите да карат с нараснало внимание.
Положителното в нелепия случай е, че в идващите няколко часа камерата на КАТ няма да може да снима за превишена скорост, защото цистерната се намира тъкмо пред нея.  

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР