Снимка: BuLNews.bgВ Поло-то пътували мъж и жена от Козлодуй, които

...
Снимка: BuLNews.bgВ Поло-то пътували мъж и жена от Козлодуй, които
Коментари Харесай

Трагедията е неописуема! Майка с две деца са сред жертвите в кървавото меле край Борован!

Снимка: BuLNews.bg

В „ Поло ”-то пътували мъж и жена от Козлодуй, които с другари в още една кола отивали на посетители в Девене за празника, написа районният уебсайт bulnews.bg във връзка със станалата преди минути злополука във Врачанско .

Блиц припомня, че при застрашителен конфликт сред два автомобила на пътя за Борован гибелта откриха четирима души. Пътничката от " Поло " -то е умряла на място и към момента не е извадена от колата.

Шофьорът е бил жив след удара и неотложно е вдигнат и откаран с кола за спешна помощ към болница в тежко положение. В „ Пежо ”-то пък пътувало семейство – мъж, жена и двете им деца - момиче и момче от Девене, които отивали на посетители към Борован. Екипи на „ Гражданска отбрана ”, полиция и пожарна вадиха близо 30 мин. хората отдолу под смачканите ламарини, а лекарите водеха на терен битка за животите им с елекрошок. Майката и двете деца обаче са починали. Бащата е изваден финален от колата, имал пулс, само че също е тежко положение и е откаран в болница.

Както е известно, през вчерашния ден при друга страховита злополука починаха майка и двете й деца. Ударът стана край Йоаким Груево, а умрялата жена се оказа зам.-кметицата на Кричим. 

На мястото е същинска кланица, като сега се чака идването на още три коли за спешна помощ, които да извозят труповете на жертвите. Има също две пожарни и две полицейски коли.  Движението и в двете направления е изцяло прекратено и евентуално през идващите часове ще остане по този начин. 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР