Снимка: bulnews.bgСтана ясно кой е загиналият в адската катастрофа във

...
Снимка: bulnews.bgСтана ясно кой е загиналият в адската катастрофа във
Коментари Харесай

Трагедията е голяма! Вижте кой е загиналият в адската катастрофа край Върбица

Снимка: bulnews.bg

Стана ясно кой е починалият в адската злополука във Врачанско през днешния ден. Kола се прекатурна по таван в река сред селата Габаре и Върбица и допреди минути проверяващите не знаеха какъв брой души са починали, заклещени вътре.
Оказва се, че водачът е пътувал самичък, оповестява Bulnews.bg

``
реклама

Той е на 65 години и се споделя Венци, от врачанското село Косталево. Баща е на две деца. В момента на местопроизшествието е братът на починалия. Там е и началникът на бранш „ Пътен надзор “ към КАТ-Враца Янко Харалампиев.
Инцидентът е станал още рано сутринта, сред 5 и 6 часа. Колата е видяна от инцидентен минаващ около мястото водач чак към 11 часа. Тогава е подаден и сигналът към полицията.
Преди минути на мястото дойде екип дознатели от Враца и акцията по изваждането на колата към този момент е в ход. В нея се включват екипи на полицията, пожарната, както и локален човек с трактор. Очаква се интервенцията да продължи най-малко няколко часа. До тогава пътят ще бъде затворен.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР