Снимка БулфотоЗавиден дух демонстрира болният от коронавирус кърджалиец. В първите

...
Снимка БулфотоЗавиден дух демонстрира болният от коронавирус кърджалиец. В първите
Коментари Харесай

Болният от COVID-19 в Кърджали с много странно поведение в болницата

Снимка Булфото

Завиден дух показва болният от ковид кърджалиец. В първите часове от пребиваването си в МБАЛ „ Д-р Атанас Дафовски “ той се смеел, снимал с телефона си медиците със защитни костюми, пращал клипове на околните си, забавлявал се.

Това написа 24rodopi.com за наличието в болничното заведение на „ Играча от Веселчане “, както го дефинират приятелите му поради комерсиалните умения, които има.

Вчера в 17 часа ръководителят на Националния действен щаб ген. проф. доктор Венцислав Мутафчийски разгласи, че Кърджали е новата област на ковид картата на България.

Заразеният е мъж на 57 години от кварта „ Веселчане “. Той не е гурбетчия, не е посещавал рискови страни, не работи в огромно дружество, нито пък в държавна или общинска работа. Мъжът с инициал Е. е кореняк кърджалиец, прочут е със 7-буквения си прякор, твърди районната медия.

„ Видяхме се във „ Възрожденци “ малко преди да го одобряват в болничното заведение. Каза, че го боли цялото тяло. Много е контактен и обича да пътува, само че не ми се има вяра да е заразил доста хора, тъй като се съобразяваше с ограниченията.

Жена му е добре, пробите при нея са негативни, от което би трябвало да се направи извод и хората да не изпадат в суматоха “, сподели другар на инфектирания.

Вчера шефът на МБАЛ „ Д-р Атанас Дафовски “ доктор Тодор Черкезов сподели пред кореспонденти, че има двама пациенти в Инфекциозното поделение в МБОЛ " Д-р Атанас Дафовски ", като единствено на единия пробите за ковид са позитивни.

„ Този бранш е самостоятелен в този момент и в него се влиза единствено с персонални защитни средства. Отделението е напълно изолирано от 9 март.

Персоналът работи напълно с персонални защитни средства. За благополучие все още няма други пациенти в него. Другите отделения в болничното заведение не престават да работят и да обслужват и други пациенти “, уточни шефът на болничното заведение.

Заразеният с COVID-19 е в положително положение.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР