Снимка: БулфотоЗаседналият преди около една година моторен кораб Vera Su

...
Снимка: БулфотоЗаседналият преди около една година моторен кораб Vera Su
Коментари Харесай

Помните ли Вера Су?: Морска администрация“ обявява търг за продажбата му

Снимка: Булфото

Заседналият преди към една година моторен транспортен съд Vera Su ще бъде продаден на търг с очевидно наддаване. Първоначалната цена е избрана на база направена експертна оценка от лицензиран самостоятелен оценител.

Определената тръжна цена за продажбата на плавателния съд е в размер на 460 000 щатски $ без Данък добавена стойност. За присъединяване в търга се изисква депозит в размер на 10% от началната тръжна цена на продавания транспортен съд.

Крайният период за подаване на заявките за присъединяване изтича в 17.30 часа на 27 септември 2022 година, като те се подават в Деловодството на Дирекция „ Морска администрация – Варна “, град Варна, ул. Приморски “ №5.

Търгът с очевидно надаване за продажбата на самоходен моторен транспортен съд Vera Su ще се организира на 28 септември от 11 часа в постройката на Дирекция „ Морска администрация – Варна “.

Пълната информация за изискванията на процедурата, както и техническите характерности на плавателния съд, обект на оповестения търг ще откриете на интернет страницата на ИА „ Морска администрация “:.

Моторен транспортен съд Vera Su заседна край местността Яйлата при Камен бряг на 20 септември 2021 година и изтеглен след повече от месец на 26 октомври 2021 година Цялостната интервенция по изтеглянето и изваждането, избрана от специалисти като извънредно рискова, бе добре планувана, координирана и извършена при прецизно следван проект под контрола на сегашния вицепремиер и министър на превоза и известията Христо Алексиев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР