Снимка БулфотоТопдилърът на Перник беше разстрелян вчера през нощта в

...
Снимка БулфотоТопдилърът на Перник беше разстрелян вчера през нощта в
Коментари Харесай

Пет куршума пронизали дилър № 1 на Перник пред очите на шефа му! Бандата на Бацилите ли стои зад мутренската вендета?

Снимка Булфото

Топдилърът на Перник беше разстрелян през вчерашния ден през нощта в миньорския град. 25-годишният Роберт Величков бил надупчен с 5 патрона в шията и главата пред погледа на шефа си и изтъкнат наркобос в района Александър Печения, написа " Телеграф ".

Двете водещи версии, по които се работи са нарковойна или опит да бъде запушена устата на Роби, защото бил очевидец по няколко каузи за наркотрафик в спецсъда. Това разкриха антимафиоти от ГДБОП. Не се изключва обаче да става въпрос за остаряла омраза сред пернишки бандити или неуредени взаимоотношения.

Покушението над Роби се разиграло в 3ч след среднощ в понеделник на 200 метра от дирекцията на полицията. Той пиел с Печения в бар " Малибу ", а когато тръгнали да се прибират, ги причакали двама мъже. Те първо се скарали, след което отминали. След секунди обаче убийците се върнали още веднъж при Печения и дясната му ръка. Единият извадил револвер и изстрелял 5 патрона в шията, главата и крайници на Роберт. Наркобосът пък хукнал да бяга, само че бил настигнат и пребит. След това екзекуторите избягали. Има видеозапис от мястото. Качеството му обаче е неприятно, само че ще разкрие много неща, издадоха спецченгетата.

Наркоиграчът Печения бил откаран на разпит в полицията, само че се оказало, че не е изключително потребен на ченгетата, защото бил дрогиран и пийнал. Роби от една година бил дясна ръка на Александър, сочат оперативните данни на Министерство на вътрешните работи. Двамата захранвали оборотните заведения и нощните заведения с кокаин и трева. Основна конкуренция им правели братята с прякор Бацилите. " От известно време насам Печения и Бацилите са в жестока конкуренция. Топят се един през други пред спецсъда, тъй като имат каузи за опиати. ", разясняват спецмагистрати. По оперативни данни братята опитвали от няколко месеца да смажат Печения и Роби.

Разстреляният Роберт беше заловен преди повече от година в дискотека " Скрийм " с 30 дози първокачествен кокаин и трева. За това закононарушение той бе наказан на 1,2 година затвор, които излежа и излезе на независимост. В досието си е записал още една присъда от 10 месеца отново за дрога. Антимафиоти от ГДБОП обясниха през вчерашния ден, че Роби по никакъв метод не е обвързван с Пуйката и гърмежите на банкоматите. Единствената допирна точка сред двамата била, че топдилърът бил арестуван в същата дискотека, която бе атакувана предходната седмица от жандармерията, с цел да се търсят избягалите грабители на банкомати.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР