Снимка: БулфотоТежко ПТП между лек автомобил и влекач е възникнало

...
Снимка: БулфотоТежко ПТП между лек автомобил и влекач е възникнало
Коментари Харесай

Черна вест току що! След кърваво меле на пътя Русе-Плевен е загинал

Снимка: Булфото

Тежко ПТП сред лек автомобил и влекач е зародило на пътя Русе-Плевен. Това оповестиха от пресцентъра на ОДМВР-Велико Търново, представен от Блиц. 

``
реклама

Пътнотранспортното произшествие е зародило на 15 август в 15:00 часа като на лек автомобил Форд Мондео с лидер 47-годишен мъж от гр. Варна, движещ се по пътя от с. Горна Студена – гр. Павликени, не е спрял на знак СТОП, при което е ударен от влекач Скания с прикачено ремарке, ръководен от 60-годишен мъж от гр. Ловеч.

В разследване на тежкото ПТП е починал лидерът на лекия автомобил, а лидерът на товарният автомобил е арестуван. Взета му е проба с техническо средство дрегер, като тя е негативна.

Причините за пътнотранспортното произшествие са в развой на доизясняване, в районно управление (на МВР) Свищов е формирано досъдебно произвеждане по член 343, алинея 1, писмен знак " в ", вр. с чл.  342, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР