снимка БулфотоТърси се правосъден министър за проекто-кабинета на ИТН. Това

...
снимка БулфотоТърси се правосъден министър за проекто-кабинета на ИТН. Това
Коментари Харесай

Кандидатът за премиер: Търси се министър на правосъдието

снимка Булфото

Търси се правосъден министър за проекто-кабинета на Има Такъв Народ. Това заяви претендентът за министър председател на партията Пламен Николов.

По-рано през днешния ден стана ясно, че номинираният за поста Момчил Иванов се е отказал, съобщи обстоятелства.бг.

Николов удостовери, че през днешния ден, 6 август, от 17.00 часа президентът Румен Радев ще одобри на „ Дондуков “ 2 представители на парламентарната група на „ ИТН “, на която според конституционната процедура връчи изследователски мандат за сформиране на държавно управление.

" Тук не приказваме за никакви секрети. Ние вземаме решенията на консенсусен принцип. Нищо при нас еднолично не се взема решение ", сподели Пламен Николов, представен от " Фокус ".

Той съобщи, че от " ИТН " нямат проекти за евакуиране на други министри от кабинета.

Пламен Николов разяснява и протеклите диалози с представители на Българска социалистическа партия. " Искам да изразя своето удовлетворение, че успяхме да реализираме доближаване по съвсем всички въпроси, които съставляват усложнения за нас ", сподели още Пламен Николов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР