снимка БулфотоСпециализирана операция по противодействие на битовата престъпност се проведе

...
снимка БулфотоСпециализирана операция по противодействие на битовата престъпност се проведе
Коментари Харесай

Арестуваха петима при спецакция в Нова Загора

снимка Булфото

Специализирана интервенция по противопоставяне на битовата престъпност се организира на територията на РУ-Нова Загора под наблюдението на Окръжна прокуратура-Сливен, оповестиха от пресцентъра на ОДМВР - Сливен, съобщи през днешния ден.бг .

В хода на акцията са осъществени голям брой инспекции на моторни транспортни средства, надзор на престъпния контингент, инспекции на търговски обекти и частни домове.

Задържан е юноша на 19 години, нарушил наложената му мярка за неотклонение " домакински арест ". 19-годишният е издирен и хванат от полицейски чиновници на РУ-Нова Загора. С прокурорско предписание той е арестуван за 72 часа.

При реализиране на процесуално- следствени дейности по линия „ Наркотици ” в частен парцел в квартал " Шести " са открити и конфискувани 30 дози хероин. Имотът е населяван от 44-годишен мъж, който е отведен в РУ-Нова Загора и арестуван за 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

В хода на интервенцията са арестувани трима мъж за заплащане с подправени парични средства. На 5 август 37-годишен мъж е прокарал в обращение неистинска банкнота с номинал 20 евро в игрална зала в град Нова Загора. Той е направил действието в съучастничество с двама мъже на 38 и 24 години.

Тримата са арестувани за 24 часа. Работата по случая продължава от чиновници на бранш " Криминална полиция " при РУ-Нова Загора.

По време на интервенцията са осъществени инспекции за определяне на нерегламентирана търговия с тютюневи произведения. От частно лице в квартал „ Шести ” са конфискувани пакети, съдържащи ръчно свити цигари, без акцизен бандерол.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР