Снимка БулфотоСилно се спекулираше със законодателната процедура по промените в

...
Снимка БулфотоСилно се спекулираше със законодателната процедура по промените в
Коментари Харесай

Данаил Кирилов: Силно се спекулираше с промените в Изборния кодекс

Снимка Булфото

Силно се спекулираше със законодателната процедура по измененията в Изборния кодекс. Изразявам терзанието си, че в публичното пространство доста се приказва, а малко се чете. Това изясни на заседание на правната комисия председателят ѝ Данаил Кирилов, заяви вести.бг.

,,Политизирането на обстоятелства и условия може да докара до деформиране на публичното усещане, в една или друга посока. Четете обществените документи, те са задоволително подробни. Дават визия и за най-дребния подробност. Добросъвестността изисква да се срещнем със всички детайли``, разяснява Данаил Кирилов.

Според него необятното използване на машинното гласоподаване ще докара до механически проблеми в изборния развой.

„ Не препятстваме този прийом, само че сме длъжни да предупредим гласоподавателите, че не машините и хартиите ще ни решат политическите проблеми и проблемите с доверието. Създаваме си ги сами “, акцентира Данаил Кирилов.

„ Истината за преференциите е, че няма нищо противоконституционно в тях. Затова, което омбудсманът приказва - дано насочи искане до Конституционен съд, дано да се изследва този въпрос “, сподели още ръководителят на правна комисия.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР