Снимка БулфотоСилният човек в парламентарно представена партия обяви дали искат

...
Снимка БулфотоСилният човек в парламентарно представена партия обяви дали искат
Коментари Харесай

Христо Иванов, ДБ: Готови сме за преговори с ИТН, без да поставяме условия за наши представители в кабинета

Снимка Булфото

Силният човек в парламентарно показана партия разгласи дали желаят да договарят с " ИТН " за сформиране на кабинет.  " Демократична България "  е подготвена, без да слага претенции за свои представители в държавно управление, да беседва с първата по резултат групировка " ИТН " за съответни политики и ясно настройване на парламентарната формула, която ще застане зад това ръководство. Това съобщи в предаването " Седмицата на Дарик радио "  Христо Иванов от Демократична България.

" За мен е значимо да успокоим нещата и да се върнем към минимални положителни маниери, защото това е значимо. Има хора, които се кефят на шоуто, само че има доста по-голяма група хора, които изпитват омерзение и това убива демокрацията. Да се върнем към процедурата и нейния смисъл. Може да изключим въобще наши предсатвители с цел да няма опошляване. Гаранциите, че ще се вършат неща, а други - не, минават през хора. Въпросът е защо ръководство ще гласуваме ", каза Иванов, написа Novini.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР