снимка: БулфотоШофьор на ТИР от Кюстендил е получил глоба от

...
снимка: БулфотоШофьор на ТИР от Кюстендил е получил глоба от
Коментари Харесай

Глоба от 10 000 лв. за нарушение на карантината в Кюстендил

снимка: Булфото

Шофьор на ТИР от Кюстендил е получил санкция от 10 000 лв. и условна присъда поради това, че нарушил наложената му карантината за COVID-19, постанови състав на Районния съд в града, съобщи БНР.

Нарушението е направено през месец май, когато беше въведено изключително състояние, посочи ръководителят на съда и на състава Мая Миленкова.

Шофьорът на ТИР е осъждан, а по-късно оправдан.

След идване от чужбина в страната е трябвало да съблюдава 14-дневна карантина. На 7 май обаче нарушил ограниченията като отишъл в КАТ да пререгистрира колата си. Тогава е открито нарушаването му. Деянието е осъществено по време на пандемия и при изключително състояние, обвързвано със смъртни случаи, заради което съдът постанова наказване " отнемане от независимост " за период от 6 месеца с изпитателен период от 3 години, както и наказване санкция в размер на 10 000 лв., стимулира се правосъдният състав.

Присъдата предстои на обжалване и митинг в 15-дневен период пред Кюстендилския областен съд.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР