снимка: БулфотоПрез нощта ще остане облачно и дъждовно. На много

...
снимка: БулфотоПрез нощта ще остане облачно и дъждовно. На много
Коментари Харесай

До 15 градуса в събота, но ще вали почти навсякъде

снимка: Булфото

През нощта ще остане облачно и дъждовно. На доста места в Централна България количествата ще са обилни. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан вятър от изток-североизток. Минималните температури ще са сред 6° и 11°. Утре преваляванията ще продължат, на доста места в източните региони със обилни количества, само че последователно ще отслабват. В Югозападна България след обяд ще спрат и облачността ще се раздра. Вятърът ще се ориентира от север-северозапад и ще е слаб до сдържан. Максималните температури ще са най-вече сред 10° и 15°.

В планините ще е облачно с превалявания от дъжд, над 1800 метра - от сняг. Ще духа сдържан вятър, най-вече от север. Максималната температура на 1200 ще е към 8°, на 2000 метра - към 1°.

Над Черноморието ще е облачно с превалявания от дъжд. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток, който до по здрач ще се ориентира от север-северозапад. Максималните температури на въздуха ще са сред 15° и 18°, колкото е температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е към 3 бала.

Слънцето изгрява в 7 ч. и 41 мин. и залязва в 18 ч. и 43 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 02 мин.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР