снимка: БулфотоОтново се заговори за нуждата за ново въвеждане на

...
снимка: БулфотоОтново се заговори за нуждата за ново въвеждане на
Коментари Харесай

Директор: Време е да помислим за въвеждане на дистанционно обучение

снимка: Булфото

Отново се заприказва за потребността за ново въвеждане на отдалечено образование. То идва като вид за справяне с ковид. По тематиката мнението си даде един от столичните шефове. 

Трябва да се разиска концепцията по-големите възпитаници да минат за известно време на отдалечено образование, съгласно мен епидемиолозите са тези, които биха могли да кажат по-точно, сподели за " Денят стартира с Георги Любенов " Асен Александров, шеф на 51-во учебно заведение.

Той сподели, че сега в учебното заведение има четири карантинирани класа поради трима ученика и има 9 карантинирани ученика без да имат тест, а поради техните родители. Според него това не е доста в случай, че има 43 паралелки в учебното заведение.

" Моето предложение е учениците от горните паралелки вместо да бъдат карантинирани, да бъдат на учебно заведение с цели шлемове. Това може да се издържи, ние учителите устояваме по през целия ден с цели шлемове и това е вид ", съобщи Александров.

Той сподели, че не плануват от на следващия ден да се премине към отдалечено образование, а по-нататък ще преценяват според от обстановката.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР